Rafturi pentru paleti

Rafturile pentru paleți reprezintă cea mai populară metodă de creștere a capacității de depozitare prin exploatarea spațiului vertical și prin posibilitatea de a manipula paleți de diferite dimensiuni.

Sistemul convențional este soluția optimă din punct de vedere economic, iar fiecare palet este accesibil direct. Sistemul este construit din oțel galvanizat, ceea ce îl face durabil, și este certificat pentru a respecta standardele EN 102443.1, UNI EN 15512, EN 15620 și TUV Product Service Gmbh.

Rafturile pentru paleți sunt cel mai popular tip de sistem de depozitare pentru materiale paletizate sau nepaletalizate. Culoarele dintre rafturile pentru paleți pot fi dimensionate pentru a se potrivi stivuitorului clientului și se poate utiliza atât montarea simplă, cât și cea spate în spate.

Sistemele de rafturi pentru paleți oferă cel mai înalt nivel de securitate, capacitate de încărcare și funcționalitate. Utilizarea unui profil „Ω” pentru coloană asigură o rezistență verticală sporită în comparație cu profilurile „C” utilizate de majoritatea producătorilor.

Utilizarea rafturilor pentru paleți permite diferite configurații ale stivuitoarelor în funcție de cerințele clienților și de specificațiile spațiului de depozitare.

SUNA ACUM! SUNA ACUM! SUNA ACUM!